Naya's Hjemmeside

SAILGP COPENHAGEN DENMARK 2022 - SEASON 3

Så er SailGP endelig kommet til København. Det er gået godt for Danmark, de kom for første gang i finalen da de sejlede i Plymouth England hvor de blev nr. 3.

Sejladserne skulle foregå fredag den 19 og lørdag den 20 august 22 og jeg var spændt. Vejret var desværre ikke så godt fredag, det var lidt overskyet og det småregnede lidt, men det værste var at der ingen vind var. Uden vind ingen sejlads så desværre blev det hele aflyst, vi fik dog lige en flyby af den danske båd trukket af en motorbåd.

Lørdag den 20 aug. så vejret meget bedre ud, solskin, omkring 20 grader og en let vind. Jeg tog ud til Nordhavn ved krydstogt terminalerne, hvor det hele foregik ved 12.30 tiden for at få en god plads igen. Jeg var heldig at få de samme pladser som om fredagen og Sanne kom lidt senere. Vi fik flag fra de forskellige nationer som var med så vi kunne huje og heppe på vores favorit.  Sejladserne startede og det var en fed oplevelse at se det "Live" og ikke kun på TV og Danmark kom ind på en 3. plads. Det er bestemt ikke sidste gang jeg skal med til dette arrangement, nu må vi om det bliver Aahus eller København i 2023.