Naya's Hjemmeside

2019 Edinburgh - Skotland 

Vivi og jeg havde 7 fantastiske dage i Edinburgh, Skotland, den første uge af april 19. Vi boede i en lejlighed i James Court i den gamle by, tæt på Edinburgh Slot. 

Vi havde 2 udflugter og 1 rundvisning planlagt, resten var hygge og noget vi selv kunne nå rundt til i byen. I Edinburgh tog vi en Hop On Hop Of bus rundt, vi var på Carlton Hill og Skotlands National Museum.

1. udflugt gik til Loch Ness, Clencoe og det Skotske Højland. Vi gjorde bl.a. ophold ved: Loch Lubnaig søen, Glencoe Valley View Point med Black Mount, Three Sisters Car park, med flotte udsigter af bjerge med sne på. Vi kørte forbi Fort William og Ben Nevis (1344 m) som er det højeste bjerg i Skotland/England og videre til Loch Ness søen. På vej tilbage gjorde vi stop ved Pattack Falls samt en hyggelig by som hed Pitlochry. Turen var lang (12 t) men flot.

2. Vi havde booket en rundvisning på Edinburgh Castle. Edinburgh Castle har en lang og spændende historie.

3. Vores tredie udflugt gik til Posslyn Chapel, Melrose Abbey og Hadrians Wall, som ligger i England og vi havde et stop ved grænsen mellem England og Skotland samt Jedburgh Abbey.