Naya's Hjemmeside

Weekend med Sanne den 3-6 juni 2020

Dag 1: Vi kørte tidligt omkring kl. 09.15 og var i Vordingborg ca. 10.45 hvor vi så Vordingborg Slotsruin og Gåsetårnet.

Derefter kørte vi over Storstrømsbroen og Guldborgsundsbroen til Maribo på Lolland, hvor vi spiste frokost på Cafe Victoria. Derefter kørte vi tilbage over Farøbroen til Jungshoved Præstegård ved Stavreby, hvor vi skulle bo de næste dage. Vi kørte til Præstø senere, hvor vi spiste på Cafe Mocca.

Dag 2: Vi kørte fra Jungshoved Præstegård og videre over Kalvehave broen ned igennem Stege til Keldby Kirke. Derfra til Elmelunden Kirke og derefter tog vi ud til Liselund Slot. Næste stop var øen Nyord, hvor vi spiste frokost på Lollegårdens restaurant og så Nyord kirke som er ottekantet. Derefter til Tjørnemarke hvor vi lige var inde i en julebutik. Derfra kørte vi videre og gjorde stop ved Damsholte kirke som var gul og Fanefjord Kirke som desværre var lukket. Tilbage til Jungshoved Præstegård. Vi spiste på Restaurant Kaktus i Præstø.

Dag 3: Vi tog den over Storstrømsbroen igen og videre til Kragenæs, hvor vi skulle se ”Dodekalitterne” 12 store granit skulpture med ansigter. Derefter tog vi til Knutheborg Safaripark, hvor vi så næsten alle dyrene. Vi stoppede i Maribo på vej tilbage for sen frokost og så tilbage til Junngshoved Præstegård.

Lidt senere kørte vi til Rhodondendron skoven og derefter se om vi kunne finde Svend Gønges hule. Vi var lige ved at opgive da vi opdagede nogle sten i buskaset og fandt hulen. Vi kørte lige omkring Præstø hvor vi købte noget at spise og så til Jungshoved Præstegård for at hygge den sidste aften.