Naya's Hjemmeside

1994 Australien 

I året 1994 var min søster Vivi, på udvekslingsophold og arbejdede på en forskningsstation for griseadfærd i Melbourne Australien i 8 mdr. Det var jo en oplagt mulighed for at tage ned og besøge hende og opleve Australien. Min veninde Jonna og jeg fik skrabet penge ind og tog afsted på en 5 ugers tur til dette smukke land.

Vores plan var at rejse til Melbourne være der en uges tid og så tage til Queensland hvor vi startede i Cairns og stille og roligt tog bussen ned af østkysten langs the Great Barrier Reef og ende i Sydney. Vi havde booket alt hjemmefra både busser og vandrehjem og husk der var ingen internet på det tidspunkt. 


Victoria - Great Ocean Road

Victoria er en stat på den sydlige del af Australien, hvor Melbourne er hovedstaden. Kysten kaldet Great Ocean Road meget smuk. Der er flere National Parker og et rigt dyreliv.


Queensland

Cairns - Kuranda - Green Island - Fitzroy Island - Hinchinbrook Island


Queensland - Magnetic Island

Magnetic Island er en Ø som ligger ud for byen Townsville. Her er meget smukt og der er et rigt dyreliv. Vi så Koala, Rainbow Lorekit, Wallabys, Possum osv.


Queensland - Airlie Beach - Whitsunday Island.

We went to Whitsunday Island on the catamaren "On the Edge". Whitsunday Island had the finest and softest sand I have ever seen or felt, it was like powder, so beautiful.

 


New South Wales - Sydney.

Sydney - Australiens største by, men som ikke er hovedstad. Sydney ligger ved en smuk bugt med mange forgreninger. Sydney er kendt for Sydney Opera House, Harbour Bridge, Bondi Beach og Blue Mountains. Sydney er en utrolig smuk by.


Victoria - Melbourne - Philip Island

Melbourne, min favorit by af alle i verden. 

Vi var på tur til Philip Island som ligger på en ø i Western Port Bay syd for Melbourne. Her boede vi på et Bed and Breakfast som hed Silver leaves, og det var så hyggeligt og værten var virkelig rar.

På Pholip Island er der mulighed for at se en god variation af Australiens flotte natur og dyreliv. Vi så Koala, Wombat, Pingviner og Delfiner som surfede på bølgerne, Kænguruer og så videre.