Naya's Hjemmeside

Egypt 2020

Vivi og jeg havde booket en tur til Albatros Citadel Resort i Hurghada, Egypten allerede i december 2019 og vi skulle rejse den 7 til 14 marts 20.

Så kom Corona Virussen og den spredte sig stille og roligt hen over verden og var på vej til Danmark. Mange lande lukkede ned og vi ventede spændt på om vi kom afsted. Men der kom ingen besked om vi ikke kunne rejse og vi kom afsted på en dejlig ferie. I løbet af ferien hørte vi konstant om hvad der skete og vi hørte at Danmark ville lukke ned den 13 marts, alle danskere skulle sørge for at komme hjem for grænserne ville blive lukket. Livet gik videre i Hurghada, vi solede, badede og var på tur og vi hørte ikke noget om vi skulle hjem før tid. Den 14 marts skulle vi hjem og alt gik som det skulle, dog blev der ikke serveret mad i flyet og det var der mange der ikke vidste, vi havde heldigvis spist. Da vi landede i Danmark kl. 00.50 søndag morgen var der ikke så mange mennesker så vi kom hurtigt ud og hjem. Vi havde haft en rigtig dejlig tur med sol og varme.

Vivi tog hjem og jeg skulle finde ud af hvad og hvordan jeg skulle forholde mig da alle offentlige skulle blive hjemme og arbejde. Jeg havde fri om mandaen men ringede til min chef og spurgte hvad jeg skulle gøre og hun sagde jeg skulle hente min PC på Gentofte Hospital og så tage hjem og arbejde til om med 13 april.